Account verwijderen
Hiermee verwijder je je account voorgoed. Je kunt dit ook in de app doen: Meer, Account.
Wat gebeurt er?
- Je kunt niet meer inloggen, in de app of hier.
- Je toekomstige diensten komen vrij voor je collega's.
- Je naam, e-mailadres, telefoonnummer en je andere persoonlijke gegevens worden gewist.
- Wat je werkgever wettelijk moet bewaren, zoals gewerkte uren, blijft zonder naam bewaard.
Wil je eerst een kopie van al je gegevens? Download ze hier.
Wachtwoord kwijt? Stel een nieuw wachtwoord in en kom dan terug.
Mogelijk gemaakt door Roosterke